Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti  je v tem času, ko nam še vreme pravi OSTANITE DOMA pripravil dva "naredi doma" izziva za vse generacije: - Likovni natečaj #Razgledidoma - strip natečaj #Protistrip
Spoštovani, V zvezi s preprečevanjem in zmanjševanjem nadaljnjih možnosti okužbe s koronavirusom vas obveščamo, da bosta Športna dvorana Radenci in ŠRC Slatina Radenci zaprta do preklica.V tem času se ne izvajajo vadbeni procesi, kako tudi ne športna tekmovanja. Glede na trenutne razmere prosimo za razumevanje ob zavedanju, da vsak posameznik lahko naredi največ za lastno, posledično pa tudi za zdravje ljudi v skupnosti v kateri živimo in delamo. Svetujemo vam, da sproti spremljate informacije državnih organov o stanju v državi, s povdarkom na preventivnem samozaščitniškem ravnanju. Branko Žnidaričdirektor ZTIŠ Radenci
Svet za nacionalno varnost sprejel ukrepe za zajezitev širjenja koronavirusa.Prosimo, da ukrepe dosledno upoštevate, predvsem bodite pozorni na spodaj označena besedila, ki se nanašajo na izvedbo pedagoškega procesa in organizacijo športnih in drugih prireditev. Minister Šabeder je predstavil ukrepe za zajezitev širjenja koronavirusa, ki jih je na seji sprejel Svet za nacionalno varnost (SNAV): •    Do nadaljnjega se prekinejo vse preventivne dejavnosti zdravstvenih domov Metlika, Novo mesto, Črnomelj ter Splošne bolnišnice Novo mesto in odložijo vsi nenujni specialistični pregledi. Obravnavajo se le akutno zboleli in stanja, ki lahko pripeljejo do poslabšanja zdravstvenega stanja. Obiski pri osebnem zdravniku naj se izvajajo po predhodnem telefonskem dogovoru. Nujna stanja se obravnavajo po ustaljenem protokolu.•    Delodajalci, predvsem na območjih Novega mesta, Črnomlja, Metlike in Bele krajine, naj opozorijo oziroma pozovejo delavce, ki so bolni, da ostanejo doma in upoštevajo navodila. Svetuje se opravljanje dela na domu v čim večjem obsegu. Odsvetujejo se nenujna službena potovanja.•    Predlaga se, da se na letališču Jožeta Pučnika uvede sistem merjenja telesne temperature potnikov, ki pridejo v Slovenijo. Začeli smo priprave za kontrolo potnikov tudi na kopenski meji z Italijo.•    Vsi športni dogodki in druge prireditve, na katerih je več kot 500 udeležencev, se izvedejo brez gledalcev, med njimi…
Seznam javnih naročil, oddanih v letu 2018, katerih ocenjena vrednost je enaka ali višja od 10.000 € brez DDV in nižja od mejnih vrednosti iz 1. odstavka 21. člena Zakona o javnem naročanju (Ur. list RS, št. 91/15). Seznam se objavlja skladno z 2. odstavkom 21. člena Zakona o javnem naročanju (Ur. List RS, št. 91/15). Seznam
Na Olimpijskem komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez se zavedajo kako pomembno je predstavljanje športa na različne, atraktivne načine. Zato so se poleg obstoječega odločili, da pripravijo tudi pregled maskot, ki jih uporabljajo športne organizacije.
Obveščam vas, da je razpisan program usposabljanja strokovnih delavcev v športu za pridobitev naziva  Strokovni delavec 1   športna rekreacija, ki bo potekal od 06.02.2020  - 13.06.2020 v Postojni.
Informacije o brezplačnem javnem prevozu od 1. 2. 2020 za registrirane športnike.
Dijaki 3. letnika Srednje šole za gostinstvo in turizem Radenci, smer turizem, so se prijavili na tekmovanje 17. mednarodni festival "Več znanja za več turizma". Tema letošnjega ferstivala je "Festival naj bo".
Na platoju pred Pošto Radenci je med 26. in 30. decembrom 2019 potekal Novoletni bazar. Na stojnicah so za bogato ponudbo izdelkov in pridelkov poskrbela različna društva, zavodi, nosilci dopolnilne dejavnosti kot tudi nosilci dopolnilne dejavnosti na kmetiji. Poskrbljeno je bilo tudi za glasbeni program, na svoje pa so prišli tudi naši najmlajši, saj je vsak dan na bazarju tudi snežilo. Čeprav je bil samo umeten sneg, otrok tega ni motilo, da so zganjali norčije. Bazarja je obiskalo lepo število ljudi, ki so se družili v duhu prihajajočih praznikov.
Ker se je v zadnjem času na nas obrnilo več izvajalcev športnih programov glede možnosti točenja alkohola v športnih objektih na športnih prireditvah, vam v na tej POVEZAVI posredujemo izvleček veljavne zakonodaje. Svetujemo vam, da jo podrobno preučite in uporabljate pri izvajanju tovrstnih aktivnosti.
Fundacijo Miroslava Cerarja za podporo športnikom iz socialno šibkih okoli, ustanova je ustanovil Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez z namenom podpore športnikom in športnicam iz socialno šibkih okolij.
GLEDALIŠKI ABOMNA v Radencih obsega 4 dogodke, od tega 3 gledališke predstave in koncert mladih glasbenikov. Predstave bodo ob petkih v popoldanskem času (ob 19.00 uri) in si jih bomo ogledali v Kongresni dvorani hotela Radin.
Vabimo vas, da se s svojimi aktivnostmi pridružite dogodkom v času Evropskega tedna športa, ki bo od 23.09. do 30.09.2019 in ki v Sloveniji poteka peto leto.

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw