Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

01 Avg

Fotografski natečaj "Lepote občine Radenci"

Turistično društvo Klopotec Kapela objavlja fotografski natečaj z naslovom »Lepote občine Radenci.«


1. Namen fotografskega natečaja
Z natečajem želimo vzpodbuditi občane občine Radenci, da v objektiv ujamejo najlepše skrite kotičke, značilnosti in znamenitosti naše občine. Izbrati želimo nabor fotografij, ki se bodo uvrstile na razstavo ter tudi za druge promocijske namene Turističnega društva Klopotec Kapela (v nadaljevanju organizator).

2. Sodelujoči
V natečaju lahko sodelujejo vsi, ki imajo stalno prebivališče v občini Radenci.
3. Pravila fotografije in tehnična navodila
Vsak sodelujoči lahko odda eno ali dve avtorski fotografiji, ki ne smeta biti starejši od enega leta. Če se med potekom natečaja pojavi sum, da oseba ni avtor fotografije, sme organizator fotografijo brez nadaljnjih obrazložitev izločiti iz natečaja. Fotografiji morata biti v JPGformatu JPEG, v ločljivosti najmanj 2953 točk x 2088 točk, lahko obdelani ali neobdelani, ni dovoljeno, da bi fotografiji bili digitalno manipulirani ali sestavljeni, dovoljeni so le popravki, ki ne spremenijo vsebine fotografije. Lahko sta v barvni ali črno-beli tehniki. Sodelujoči mora v primeru, da so na fotografiji določljive osebe posredovati pisno soglasje oseb za objavo fotografij.
4. Oddaja fotografij
Oddaja fotografiji je možna od objave tega razpisa do 10. 10. 2017 do 23.59 na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. z zadevo »Fotografski natečaj: Lepote občine Radenci«, kamor morajo avtorji zraven fotografiji oddati tudi prijavni obrazec. Če je sodelujoče oseba mladoletna, še soglasje staršev.
5. Ocenjevanje, objava rezultatov in nagrade
Končno oceno fotografije sestavlja: 50% število glasov na Facebook strani organizatorja, drugih 50% predstavlja ocena komisije. Glasovanje na Facebook strani bo potekalo od 12. 10. 2017 do 31. 10. 2017 do 23.59. Glasuje lahko vsak, a za posamično fotografijo se lahko glasuje le enkrat. Zmagovalna fotografija bo tista, ki bo imela najvišji seštevek (ocena komisije + število glasov). Drugo in tretjo nagrado prejmeta avtorja, ki bosta dobila naslednji največji seštevek. En sodelujoči ne more prejeti dveh ali treh nagrad, ampak samo eno. Rezultati natečaja bodo objavljeni na Facebok strani ter nagrajenci bodo o rezultatih, pogojih in načinu prevzema nagrade obveščeni najkasneje do 3. 11. 2017.
1. Nagrada je v vrednosti 50 evrov + praktično darilo
2. Nagrada je v vrednosti 30 evrov + praktično darilo
3. Nagrada je v vrednosti 20 evrov + praktično darilo
Nagrajenci dovoljujejo objavo imena in priimka na Facebook strani. Nagrajenec bo na e-naslov prejel sporočilo, na katerega mora v roku 14 dni odgovoriti in posredovati davčno številko. Prenos nagrade na drugo osebo kot je bila izbrana, ni možno.
V primeru, da nagrajenec v zahtevanem roku ne posreduje potrebnih podatkov, se šteje, da se nagradi odpoveduje. V takšnem primeru se nagrada ne podeli.
6. Varovanje osebnih podatkov
Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu in se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.
7. Odgovornost organizatorja
Organizator se zavezuje, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da bo natečaj korektno izpeljan. V primeru nastopa nepričakovanih okoliščin, na katere organizator nima vpliva, jih ni mogel preprečiti ali se izogniti, lahko organizator odpove natečaj. O tem obvesti sodelujoče.
8. Druge določbe
Pogoj za sodelovanje v natečaju je, da sodelujoči soglašajo s splošnimi pogoji. Če krši pravila in pogoje sodelovanja, se fotografijo iz natečaja umakne.

Razpis

Prijavni obrazec

Soglasje starsev

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw