Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

04 Sep

Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR)

Spoštovani,

v nadaljevanju vam na pobudo Regijske pisarne OKS-ZŠZ Moravske Toplice, pošiljamo informacijo o obdelavi osebnih podatkov v društvih v skladu z Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov.

Prosimo vas, da v skladu z veljavno zakonodajo uredite tudi svoje baze osebnih podatkov in informacijo posredujete članom v vaših društvih.
Na povezavi https://www.pzs.si/novice.php?pid=12602najdete primer priporočila, ki ga je pripravila za svoja društva Planinska zveza Slovenije.

 

Prošnja!

Vse predstavnike vseh društev vljudno prosimo, da nam v bodoče sprotno sporočate kontaktne podatke za prejemanje pošte, e-obvestil in ostalih sporočil, saj želimo imeti ažurirane evidence naslovov.
Težave imamo namreč ob zamenjavah odgovornih oseb v društvih, ki nam jih društva sporočite z zamudo ali pa sploh ne. Posledično seveda prihaja do tega, da podatkov nimamo ažuriranih, zato lahko prihaja tudi do tega, da koga po nepotrebnem vznemirjamo. V izogib nadaljnjim nevšečnostim Vas torej vljudno prosimo, da nam sproti javljate spremembe odgovornih ali kontaktnih oseb in pripadajočih kontaktnih podatkov. Z vsemi pridobljenimi kontaktnimi podatki bomo ravnali v skladu z veljavno zakonodajo.

Za vse dodatne informacije in pojasnila smo vam na razpolago na sedežu ZTIŠ Radenci.

Datum: 04. 09. 2018
Številka: D-76/2018

Branko ŽNIDARIČ dipl.ekon. (UN), l.r.
v.d. direktor ZTIŠ Radenci        

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw