Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

18 Sep

Pomembna informacija/vpis strokovnih delavcev v razvid

Spoštovani,

vezano na sklep zadnje seje SSŠV glede vpisa strokovnih delavcev v razvid pri MIŠZ vam sporočamo, da mora predlog za vpis v razvid izobraženih in strokovno usposobljenih delavcev podati vsak posamezni strokovni delavec sam. V razvid se morajo vpisati vsi, ki želijo opravljati strokovno delo v športu, saj je v skladu z drugim odstavkom 46. člena Zakona o športu to eden od pogojev za opravljanje strokovnega dela v športu.

Posredujemo vam povezavo do spletnih strani ministrstva, kjer so objavljeni potrebni obrazci:
http://www.mizs.gov.si/si/delovna_podrocja/direktorat_za_sport/strokovno_delo_v_sportu_novo/pogoji_za_opravljanje_strokovnega_dela_v_sportu/vpis_v_razvid_izobrazenih_in_strokovno_usposobljenih_delavcev_v_sportu/
 
Za več informacij glede vpisa v razvid se vam je na voljo predstavnik MIZŠ, gospod Janez Kostanjevec ( Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ).

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw