Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

09 Okt

Mini gledališki abonma

MINI GLEDALIŠKI ABOMNA v Radencih bo obsegal 2 predstavi. Predstave bodo v popoldanskem času (ob 19:00 uri) in si jih bomo ogledali v Kongresni dvorani hotela Radin.

*Termini predstav

Petek, 2. 11. 20188 ob 19.00: GAZDA TOTE HIŠE S'N JAZ
KOMEDIJA V IZVEDBI KULTURNEGA DRUŠTVA SIMON GREGORČIČ VELIKA NEDELJA

Petek, 7. 12. 2018 ob 19.00 uri: KISLA ŽÜPA – PRLEŠKI KABARET
TADEJ VESENJAK IN MARKO KOČAR
*Organizator si, na podlagi objektivnih razlogov, pridržuje pravico do morebitne spremembe termina posamezne predstave.

Vpis mini abonmaja je možen najkasneje do torka, 30. 10. 2018 v Turistični pisarni na Avtobusni postaji Radenci – vsak delovni dan med 9. in 16. uro.

Cene abonmaja
MINI ABONMA 12 €

POSAMEZNA PREDSTAVA 8 €
Verjamemo, da navedeni znesek ne bo ovira pri odločitvi za vpis mini abonmaja, saj Zavod za turizem in šport Radenci krije vse preostale stroške organizacije predstav.


gazda big

GAZDA TOTE HIŠE S'N JAZ

KOMEDIJA V IZVEDBI KULTURNEGA DRUŠTVA SIMON GREGORČIČ VELIKA NEDELJA

REŽISER: Tonček Žumbar

IGRAJO: Danica Cvetko, Tonček Žumbar, Katja Stanič, Tonček Lah, Alenka Kandrič, Vlado Meško

Micka in Vinko sta običajen zakonski par, ki živi preprosto življenje v majhni vasici Žabji Dol. Imata simpatično 18 letno hčerko Marinko, ki že rada pogledaza fanti. K hiši rada pride na obisk prva soseda Trezika in njen mož Hanzek. Gospodar pri hiši je seveda žena Micka in povsod ima ona glavno besedo. Dolgočasno življenje na vasi prekine prihod simpatičnega moškega, ki se predstavi kot Jure Potočnik.

Nasmejali se bomo.


prleska zupa big

KISLA ŽÜPA - PRLEŠKI KABARET

NASTOPATA: Tadej Vesenjak/kitara in Marko Kočar/poezija

Prleški kabaret Kisla žüpa je dogodek smeha in življenjskih resnic, odlične glasbe, prleške kulinarike in vina, v izvedbi kantavtorja Tadeja Vesenjaka in poeta Marka Kočarja. Prlek je človek zemlje, nasmejan, hudomušen in melanholičen. Zaljubljen v svoje gorice in ljudi. Zdrava kmečka pamet, ki jo Prlekija že stoletja »izvaža« v svet, je kriva, da so Prlekijo poimenovali »slovenske Atene«, saj so mnogi Prleki našli svoje mesto med največjimi osebnostmi slovenske in svetovne zgodovine. »KISLA ŽÜPA« je prleški kabaret. Kalejdoskop besed, pesmi in okusov. Dogodek smeha in resnice, ja, na trenutke tudi otožnosti in nejevolje, ker živimo prekratko, da bi se pretvarjali. Vse skupaj pa podprto z domačim krühom, zablom, lükom in zalito s kupico vina.

Za vsakogar nekaj!

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw