Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

19 Dec

Usposabljanje strokovnih delavcev v športu

Projekt Usposabljanje strokovnih delavcev v športu, ki ga delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, delno pa Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, je letos brezplačen, namenjen je zaposlenim osebam, izvajal pa se bo vse do leta 2022.

Pri projektu sodeluje 41 partnerjev (Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez, Planinska zveza Slovenije …) ter 39 športnih organizacij, kot je Nacionalna panožna športna zveza, predvidoma pa bo vanj vključenih najmanj 7.700 posameznikov, od katerih naj bi jih vsaj 6.545 pridobilo oziroma izboljšalo kompetence.


Pretekli projekti so dali tako pozitivne rezultate, da se Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija vedno znova odločita za nadaljevanje. Zadovoljstvo udeležencev (kar 96 odstotkov jih je bilo z izvedbo zadovoljnih) je še dodaten pokazatelj kakovostne izvedbe programov. Izrednega pomena je predvsem dejstvo, da so bili s finančno podporo v nekaterih panogah usposobljeni prvi kadri za delo v športu (curling, hokej na travi, motokros, speedway, speedminton, šah itd.), v drugih pa prvi kadri z najvišjo stopnjo usposobljenosti za delo v športu (npr. aikido).


 Za več informacij o brezplačnem usposabljanju strokovnih delavcev v športu 2018–2022 lahko obiščite in tam sproti spremljajte na spletni strani usposabljanje.olympic.si.

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw