Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

04 Maj

Postavljanje mlaja in kresovanje 2015

Na predvečer 1. maja smo Zavod za turizem in šport Radenci v sodelovanju z Zdraviliščem Radenci, PGD Radenci - Boračeva in podjetjem E+ projekt v Radencih pri Zdravstveni postaji postavili 21 metrov visok mlaj, na katerem je zaplapolala slovenska zastava, zatem pa prižgali še kres na zelenici za hotelom Radin.

Občane in občanke občine Radenci sta pozdravila moderatorka Mateja Černjavič in Emil Šmid. Pri kulturnem programu so sodelovali otroci vrtca Radenci - Radenski mehurčki, učenki OŠ Radenci, zbor ljudskih pesmi Vrelec Radenci in Zbor zaposlenih in stanovalcev DOSOR-ja Radenci. Na koncu je vse obiskovalce nagovoril župan občine Radenci g. Janez Rihtarič. 

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw