Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

18 Feb

Monokomedija Striptiz - Matjaž Javšnik

V sredo, 17.2.2016 je v Kongresni dvorani Zdravilišča Radenci Zavod za turizem in šport Radenci organiziral monokomedijo Striptiz, ki jo izvaja Matjaž Javšnik. Monokomedijo si je ogledalo več kot 230 gledalcev. Matjaž je v tem turobnem zimskem času pričaral nasmeh in sonce prav vsakemu gledalcu v dvorani.

Na odru ni razgalil le sebe, ampak tudi vse v dvorani- pravzaprav kar celotno Slovenijo. Sprehodil se je čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez prednosti in slabosti. Skozi smeh se je spoprijel z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe - politike. Seveda pa Matjaž ni pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu.

 

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw