Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

20 Dec

Menjajva ženi

menjajva zeni

Komedija v izvedbi KD Ivan Kaučič Ljutomner

Kraj in datum: Kongresna dvorana hotela Radin, 20. 12. 2019 ob 19. uri

Organizator: Zavod za turizem in šport Radenci

Kontakt: 02/565 18 89, 051 680 636, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Predstava je del GLEDALIŠKEGA ABONMAJA. Le ta bo obsegal 3 gledališke predstave in koncert mladih glasbenikov.

Cena abonmaja 25 €

Posamezna predstava 8 €


Avtor zgodbe je Rade Vukotić, režiser Srečko Centrih, pomočnika pri vajah pa Romana Ivanuša in Milan Prelog. Nastopajo Ljuba Erhatič, Danijela Kutnjak, Srečko Centrih in Samo Tuš.

Zgodba je postavljena v današnji čas in predstavlja dva zakonska para, ki se skozi niz smešnih situacij odločita, da bosta "spremljala moderne trende" in s tem doživela neko novo in nevsakdanjo ljubezensko izkušnjo ter tako izboljšala vsakodnevno monotonost svojega ljubezenskega življenja. Darko (Srečko Centrih) živi čisto povprečno, srečno zakonsko življenje, vse do takrat, ko mu hišni prijatelj Marko (Samo Tuš) ne predlaga, da bi "izboljšal" njegovo ljubezensko življenje s tem, da menjata ženi. Kako na to pristaneta Markova žena Ana (Danijela Kutnjak) in Darkova žena Sonja (Ljuba Erhatič) ter kako na to "nesramno" ponudbo pristane konzervativni Darko..., bomo videli v predstavi, polni smešnih situacij in komičnih zapletov...

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw