Zavod za turizem in šport Radenci

Slovensko  Deutsch  English 

O Zavodu

Poslanstvo javnega zavoda "Zavod za turizem in šport Radenci" je opredelila ustanoviteljica z ODLOKOM o ustanovitvi javnega zavoda "ZAVOD ZA TURIZEM IN ŠPORT RADENCI".

S tem odlokom Občina Radenci kot ustanovitelj ustanovi javni zavod "ZAVOD ZA TURIZEM IN ŠPORT RADENCI" (v nadaljnjem besedilu: zavod) za izvajanje občinskega programa turizma in športa, ki je usklajen z nacionalnima programoma za turizem in šport, za upravljanje, urejanje in vzdrževanje turističnih in športnih objektov v občini Radenci ter za opravljanje administrativnih, strokovnih, organizacijskih, tehničnih in drugih del na področju turizma in športa na območju občine Radenci.

Pravice in obveznosti ustanovitelja izvršuje Občinski svet Občine Radenci. (Odlok)

Vizija

Naša vizija je sooblikovanje turistične ponudbe, ki bo temeljila na tradiciji, strokovnosti in sledila potrebam turističnega trga; ki bo kakovostna in privlačna za vse, ki želijo svoj prosti čas izkoristiti za počitniška potepanja, športne aktivnosti..., ali jih drugi interesi, želje in motivi vodijo v naš kraj.

Cilji

Aktivno vključevanje v sooblikovanje turistične ponudbe, povezovanje in združevanje interesov vseh segmentov domače javnosti, tudi tistih, ki niso neposredno vključeni v turistično dejavnost, vzpodbujanje zavedanja, da je turizem dejavnost, ki poleg ekonomskih koristi prinaša tudi prepoznavnost, ohranja identiteto in vpliva tudi na kvaliteto življenja lokalnega prebivalstva, vključevanje v vse aktivnosti, ki so vezane na varovanje okolja in urejenost krajev na območju celotne občine, na področju športa pa skrb za spodbujanje razvoja športnih aktivnosti in urejanje športne infrastrukture.

Dejavnost

Zavod za turizem in šport Radenci opravlja svojo dejavnost na način in v skladu z odlokom o ustanovitvi in statutom zavoda, ki deluje v javnem interesu in na področju turizma zajema:

- oblikovanje celovite turistične podobe na območju Občine Radenci,
- informiranje obiskovalcev v okviru turistične pisarne,
- promocija turistične ponudbe na območju občine Radenci,
- vključevanje turističnih in drugih društev v aktivnosti na področju turizma,
- urejanje in vzdrževanje športnih in turističnih objektov, ki so v upravljanju Zavoda za turizem in šport Radenci

 

Poglej lokacijo Zavoda za turizem in šport Radenci na karti...

http://www.facebook.com/zts.radenci

mačjemesto logo

Projekt 5 poštnih kočij

postnihk

5 poštnih kočij je območni, inovativni turistični razvojni program, ki se izvaja v okviru Operativnega programa Slovenija-Madžarska 2007-2013 na čezmejnem upravičenem območju.


Več o projektu v prilogah.

Predstavitev projekta 5 poštnih kočij | pdf |

Predstavitev projekta in aktivnosti partnerjev | pdf |


SIHU

Hitri kontakt

Zavod za turizem in šport Radenci
Radgonska cesta 10
9252 Radenci
Telefon: 02 565 18 48
Fax: 02/ 565 18 93
E:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Statistika obiskov

Danes
Včeraj
Tedenski obisk
Mesečni obisk
Skupaj
142
246
1669
7987
723676

Vaš IP: 18.232.51.69
Trenutni čas: 2020-03-29 13:09:16
Projekt delno financira Evropska unija v okviru projekta »5 poštnih kočij« v okviru programa programa SI – HU 2007 – 2013. Za vsebino spletnih strani je odgovoren Zavod za turizem in šport Radenci in v nobenem pogledu ne izraža stališča Evropske Unije. Copyright © 2007-2013 ZTIŠ Radenci | Projekt razvija 3xdvojniw