Tudi kompresijske nogavice je malce težje izbrati, kakor sem mislila

Prepričana sem bila, da bom kompresijske nogavice lažje izbrala, kot se mislila pa sem se malce zmotila. Babica me je prosila, če jih grem lahko iskat v specializirano trgovino. Na hitro mi je obrazložila, kakšne potrebuje in jaz sem bila prepričana, da imam dovolj podatkov za to, da kupim prave kompresijske nogavice brez večjih težav. Nazadnje sem o tem razmišljala pred leti, če sem iskrena.

Ko sem prišla v specializirano trgovino, kjer prodajajo kompresijske nogavice, pa mi je prodajalka zastavila nešteto vprašanj. Vse, kar sem lahko razložila, sem razložila in na koncu ugotovila, da so ti podatki preveč splošni, saj imam še vedno na voljo več nogavic, ki jih lahko izberem. Ni mi preostalo drugega, kot da pokličem babico in jo prosim za bolj natančen opis. Na srečo se mi je dovolj hitro oglasila in mi je tudi znala malce boje razložiti. Na koncu sem dala telefon, kar prodajalki, da sta se oni dve dogovorili, kaj točno potrebuje in prave kompresijske nogavice so bile končno izbrane.

Tudi kompresijske nogavice je malce težje izbrati, kakor sem mislila

Res nisem pričakovala takšnega zapleta okli tega, da se kompresijske nogavice kupijo, ker sem bila prepričana, da je to precej lažje opravilo. Ampak nekako imam v spominu, kako se je to kupovalo pred leti in ne zdaj in vsekakor nisem bila pripravljena na toliko motnosti, kot jih imajo kompresijske nogavice sedaj.

Konec srečen in vse dobro. V nakupovalni vrečki sem imela kompresijske nogavice in tako sem se lahko odpravila iz trgovine proti babici na pozno sobotno kosilo. Še dobro, da sem šla ravno danes v večji nakupovalni center, da sem ji lahko kupila, kar mi je naročila. Če ne bi bilo tako, bi po vsej verjetnosti morala počakati še kakšna dva tedna, ker ne vem, kdaj bi lahko ta nakup naredila drugače. Ampak sedaj ima nove kompresijske nogavice, ki ji bodo kar nekaj časa koristile. 

Comments are closed.